27. novembra 2011

Ako vymazať históriu pozretých videí na YouTube


youtube-logo
Vedeli ste, že YouTube ukladá informácie o každom videu, ktoré ste pozreli na YouTube, keď ste prihlásený na Google účte? A vedeli ste aj to, že tieto informácie sú ukladané aj keď nie ste prihlásený?

Pre niektorých užívateľov ide o zásah do súkromia. Na zobrazenie histórie pozretých videí navštívte túto stránku. Pre kompletné vymazanie potrebujete túto stránku navštíviť až 2x. Jeden krát pre vymazanie histórie, keď ste prihlásený a druhý krát, keď ste odhlásený.

Máte 2 možnosti:
  • vymazať iba konkrétne videa (označíte a stlačíte tlačidlo Odstrániť)
  • vymazať celú históriu (stlačiť tlačidlo Vymazať celú históriu prezeraní)
historia_youtube
Načítať komentáre Disqus

7 komentárov