3. februára 2018

Facebook Prieskumník

Facebook Prieskumník je pre mnohých otravný, pretože nezobrazuje príspevky našich priateľov. Oficiálne sa táto funkcia nedá vypnúť, ale dá sa šikovne obísť.
Princíp zobrazenia príspevkov ako pred Prieskumníkom je vytvorenie vlastného zoznamu priateľov. Takto si môžete vytvoriť viacero zoznamov - len priatelia alebo len stránky, či kombináciu priatelia + stránky.

Ako vytvoriť vlastný zoznam

  1. V ľavom paneli kliknite na odkaz Zoznam priateľov
  2. facebook_prieskumnik_bocny_panel
  3. Hore vyberte Vytvoriť zoznam
  4. facebook_prieskumnik_vytvorit_zoznam
  5. Nový zoznam vhodne pomenujte napr. Priatelia+Stránky
  6. Pridajte doň aspoň jedného priateľa. Stránky sa nedajú v tomto dialógovom okne pridávať. Pre vytvorenie zoznamu kliknite na tlačidlo Vytvoriť.
  7. facebook_prieskumnik_vytvorit_zoznam_dialog
  8. Keď už máte zoznam vytvorený, tak ho môžete upraviť vpravo hore - rozbaľte ponuku Spravovať zoznam a následne Upraviť zoznam.
  9. facebook_prieskumnik_spravovat_zoznam_upravit_zoznam
  10. V otvorenom dialógovom okne môžete vyhľadávať a pridávať alebo odstraňovať priateľov aj stránky. Ak chcete pridávať stránky, treba vľavo hore vybrať z rozbaľovacieho zoznamu príslušnú kategóriu. Zmeny potvrdíte tlačidlom Dokončiť.
  11. facebook_prieskumnik_uprava_zoznamu

Odkaz na tento zoznam si môže uložiť do záložiek v prehliadači. Zoznam môžete otvoriť aj v ľavom paneli cez položku Zoznam priateľov.



Načítať komentáre Disqus

0 comments